Buscant equip

Inici post event Fòrums General Troba el teu equip Buscant equip

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Avatar of Anna Anna 6 years, 6 months .

Autor Missatges
Autor Missatges
abril 29, 2013 at 8:15 pm #5141
Avatar of Anna
Anna
Administradors

Bona tarda,

Em dic Gerard, i busco equip per desenvolupar la App del concurs. Sóc de Sant Boi de Llobregat, per tant em puc moure per la zona metropolitana de Barcelona perfectament. Tinc estudis de programador informàtic i coneixements de desenvolupament Android, com a programador, és clar. També puc aportar idees o suggeriments a l’equip, i m’agradaría poder coneixer altra gent interessada en aquest món i obrir nous camins a la meva vida tant personal com professional.

Bé, ja em direu alguna cosa!

 

Salutacions!

abril 30, 2013 at 11:05 am #5150
Avatar of Anna
Anna
Administradors

Hola Gerard estigues atent a les propostes d’aplicacions i si trobes una  idea que t’agradi,  apunta’t ràpid a ella com a programador, suposo que hi haurà gent amb idees i amb manca de coneixements tècnics per realitzar-la. espero que trobis la teva app per formar equip, Gràcies

abril 30, 2013 at 10:11 pm #5155
Avatar of Anna
Anna
Administradors

Mmm, Sebastià, he rebut un e-mail teu responent aquest missatge, però no surt enlloc com respondre’t, ni em surt cap Missatge Privat al Panell de Control, només la notificació per e-mail. Si em dius com contactar amb tu, podem parlar-ne. Gràcies per tot.

Salutacions!

maig 13, 2013 at 7:50 am #5330
Avatar of Anna
Anna
Administradors

Hola Gerard,

Som 3 socis que estem montant una app pel concurs. de fet la app ja la tenim montada, peró ens cal un bon cop de mà per que volem passar-la a JAVA (actualment està en Flash). Voldries quedar per xerrar una estona per coneixen’s?

Nosaltres quedem els dijous per la tarda a barcelona activa (Glories)… com ho tens?

 

Agusti

You must be logged in to reply to this topic.