Ramón Miranda

  • H@H user:

Bio

Com Responsable d’Innovació d’Avanade per EALA (Europa, Àfrica i Amèrica Llatina) i Director Tecnològic de Avanade Espanya, Ramón dirigeix ​​l’equip d’Innovació i Solucions, desenvolupant i liderant l’estratègia d’aquestes àrees. Ramon s’encarrega de promoure i difondre la visió d’innovació de l’empresa, utilitzant el poder de la plataforma Microsoft i mitjançant la convergència de tecnologies clau hagi com Cloud, BigData, Mobilitat i Computació Social, a més d’aportar un alt valor afegit a nivell empresarial a dels clients i de maximitzar el retorn de la inversió (ROI) dels seus sistemes de TI.
Des de la seva incorporació a l’equip d’Avanade el 2000, Ramon ha ocupat diversos càrrecs dins l’empresa, formant part de l’equip directiu, des d’on ha pogut col · laborar amb diferents sectors industrials, destacant especialment en Banca i Consum. Ramon té més de 22 anys d’experiència en plataformes Microsoft i és un ponent experimentat, participant de manera habitual en discursos i esdeveniments especialitzats sobre tendències tecnològiques i casos d’èxit.
Ramon és Llicenciat superior en Informàtica per la Universitat Politècnica de Barcelona.
A nivell personal, destaca la seva afició pel jòguing i les carreres de mitja distància La seva altra passió és la tecnologia.
DE PROP …
“El meu treball en Avanade és ajudar als nostres clients a aconseguir els seus resultats de negoci mitjançant l’adopció de solucions que aprofiten el valor de les tecnologies emergents”.
“La innovació en Avanade està focalitzada per als nostres clients i, per això, volem fer amb ells”

Una iniciativa de l'ICUB:

Barcelona Cultura

Amb la col·laboració de:

appcircus

Nokia Logim paypal infojobs

incub avanade Amazon

Amb el suport de:

Ministerio de Economia y Competitividad