Rosa María Martín

  • H@H user:

Rosa Mª Martín és llicenciada en Informàtica per la FIB i postgraduada en “Habilitats directives per professionals de les TIC” per la Fundació Politècnica de Catalunya. És directora tècnica de l’inLab FIB des de 2009, amb una experiència prèvia com a cap de projectes de més de deu anys. És membre del Consell Tècnic de les TIC de la UPC i assessora com a experta en TIC en diferents projectes corporatius com el teletreball o les eleccions electròniques. Ha participat en diferents projectes relacionats amb la provisió de serveis innovadors pels ciutadans via Internet en col·laboració amb governs locals i autonòmics, com el projecte e-Catalunya (2004-2011), en el que va participar com a cap de projecte de la UPC.

A més, la Rosa Maria Martin ha intervingut en els projectes IST integrats NOBEL i NOBEL II, en las xarxes d’excel·lència e-Photon-ONe i e-Photon-One+ així com en BONE (co-liderant el WP3 – Eines de Comunicació Electrònica). També ha col·laborat amb i2cat.net com a membre del comitè tècnic coordinant el seu Grup de Medis Audiovisuals Digitals (promocionant la recerca i la innovació en l’àrea d’Internet entre les empreses audiovisuals i productores de contingut de Catalunya) i ha administrat projectes d’innovació entre 2001 i 2003.

També s’ha dedicat a la direcció de projectes que inclouen l’ús d’interfícies web avançades i serveis de streaming per a la companyia de teatre La Fura dels Baus. Ha sigut la cap de projectes de l’acord de col·laboració establert amb el Centre de Tecnologies d’Internet Nortel-Accenture en 2002, que comprenia el desenvolupament de software relacionat amb la tecnologia mòbil i aplicacions per xarxes 3G (middleware, aplicacions mòbils, eines de prova, etc.).

Una iniciativa de l'ICUB:

Barcelona Cultura

Amb la col·laboració de:

appcircus

Nokia Logim paypal infojobs

incub avanade Amazon

Amb el suport de:

Ministerio de Economia y Competitividad