Pep Salazar

Postgrau en Polítiques Culturals i Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona i de la City de Londres en Gestió cultural. Actualment, està desenvolupant les seves habilitats com a director executiu per a l’Offf, Let’s feed the future Festival, que es celebra a Barcelona un cop l’any, i al voltant de diferents ciutats en la seva versió Off fons Tour, promovent el festival a EUA, Amèrica Llatina, Europa i Àsia.
Com a director artístic, va treballar durant tres temporades a Barcelona sèrie ECM, a ECM Records, i a l’Auditori de Barcelona. També ha treballat com a director artístic de música moderna i contemporània de l’Auditori Palau de Girona i de música jazz per a perfomances al Teatre Lliure de Barcelona.
Ha desenvolupat la seva carrera professional com a freelance especialitzat en la producció i la logística i la coordinació tècnica de diversos festivals, incloent el Festival de Jazz Barcelona, el Sonar, el FIB i molts altres.
Ha treballat per a La Fura dels Baus, el Teatre, el Festival de Jazz de Terrassa La Caixa, (on el programa musical es va desenvolupar entre 2004 i 2007), el Festival Grec, el Festival de Peralada, el Centre de Cultura Contemporània (CCCB), etc …
És el coordinador acadèmic del postgrau en Gestió d’esdeveniments artístics en viu de la Universitat de Barcelona i professor del departament de Promoció i Gestió de l’Escola Superior de Música de Catalunya. També ensenya en diversos seminaris i màsters d’universitats de Barcelona i Sud-amèrica

Una iniciativa de l'ICUB:

Barcelona Cultura

Amb la col·laboració de:

appcircus

Nokia Logim paypal infojobs

incub avanade Amazon

Amb el suport de:

Ministerio de Economia y Competitividad