Gina Tost

Licenciada en Art electrònic i disseny digital, ara es dedica al periodisme centrat en tecnologia, videojocs, empreses i cultura, a mitjand com Catalunya Ràdio, TV de Catalunya, el Diari Ara, Radio Marca o Unidad Editorial. Em dic Gina Tost. Vaig néixer un 15 de febrer i pràcticament sempre he viscut al centre de Barcelona. Sóc destra, tenia un hàmster anomenat Houdini que va morir d’estrès i no suporto el pebrot.
De petita volia ser cuidadora de dofins només per poder banyar-me a la piscina cada dia, encara que després l’ESO i el seu pla d’estudis, va fer que em tragués la idea del cap i la reemplacés per altres coses, com la edat del pavo.
Des dels 16 anys he treballat de diverses coses fins a trobar el meu camí: socorrista, cangur, professora d’anglès, de primària i d’ESO, auxiliar de farmàcia, bibliotecària, administrativa, becària … la vida dóna moltes voltes.
Al final vaig estudiar Art Electrònic i Disseny Digital a ESDI per ser dissenyadora de webs, i aviat em vaig adonar que era molt millor comunicadora que dissenyadora, encara que el disseny porti una part molt important de comunicació.
Sense voler volent vaig obrir un blog on penjava els meus dibuixos. En trencar-se la wacom em vaig comprar una càmera i va passar a ser un videobloc. Aquest pas va obrir una porta en la meva vida professional i personal que m’ha portat a conèixer gent molt interessant de la qual he après molt més.

Una iniciativa de l'ICUB:

Barcelona Cultura

Amb la col·laboració de:

appcircus

Nokia Logim paypal infojobs

incub avanade Amazon

Amb el suport de:

Ministerio de Economia y Competitividad