Ibon Cormenzana

  • H@H user:

Bio
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials a Bentley College (Boston), Ibon Cormenzana s’especialitza en finances i màrqueting. Durant els anys 1994-1999 treballa a Arthur Andersen com a consultor financer en les delegacions de la companyia de Houston, Londres i Barcelona.

El 2005, Ibon crea amb Ángel Durández, Arcadia Motion Pictures, productora establerta a Barcelona amb l’objectiu de produir llargmetratges de qualitat amb potencial internacional. A més, AMP és pionera en l’estructuració de noves fonts privades de finançament per als seus projectes, tant a nivell nacional com internacional. El 2005 produeix “The Birthday” d’Eugenio Mira, nominada a la Millor Pel · lícula i guanyadora del premi a la Millor Direcció Artística al Festival de Sitges. El 2007, Ibon roda el seu segon llargmetratge, “Els Totenwackers”.

El 2008 crea Arcàdia Capital per promoure la inversió privada en les produccions audiovisuals a través d’incentius fiscals a Espanya, juntament amb el finançament internacional.

Una iniciativa de l'ICUB:

Barcelona Cultura

Amb la col·laboració de:

appcircus

Nokia Logim paypal infojobs

incub avanade Amazon

Amb el suport de:

Ministerio de Economia y Competitividad